2010-02-12
踏入二月大家都好忙,今日做埋手頭上文件, 同同事去嘆番個豐富午餐~阿媽生日果陣我買過cake, 對此店充滿信心.是日午餐:- (lunch x 2) soup Duck Breast preserve with red Mocha Latte Cool先講是日餐湯係南瓜忌廉, 估唔到有咁大碟~同時間飲得到南瓜同忌廉味, 讚呀!鴨胸意大利飯有d硬硬地, 先似返正宗意大利菜囉好creamy, 個汁勁好味. 好彩同同事share食, 唔係飽到行唔郁呢.+多20蚊就可以叫coffee, 一定要加呀!同事話個凍mocha好正, 不過我叫了熱. salad Chedder Cheese Spaghetti Mocha Latte而我選了沙律前菜. d菜好新鮮, 不過下次我會叫餐湯~~車打芝士煙肉意係我點既~入面有一點點酒香, 食落唔似平時既忌廉意粉.芝士有一絲絲拉出來的, 煙肉有點碎.熱mocha畫了一個心型, 唔捨得飲呀!!普通咖啡我受唔到, 好少飲.今次飲完雖然都有d唔舒服, 但其實杯mocha真係好好飲, 好溫暖.埋單係有點貴, 兩個人要成216蚊, 只係個lunch. 下次我會坐起cafe
今日做埋手頭上文件,
同同事去嘆番個豐富午餐~
阿媽生日果陣我買過cake,
對此店充滿信心.
是日午餐:- (lunch x 2)
soup
Duck Breast preserve with red
Mocha Latte Cool
先講是日餐湯係南瓜忌廉, 估唔到有咁大碟~
同時間飲得到南瓜同忌廉味, 讚呀!
鴨胸意大利飯有d硬硬地, 先似返正宗意大利菜囉
salad
Chedder Cheese Spaghetti
Mocha Latte
而我選了沙律前菜. d菜好新鮮, 不過下次我會叫餐湯~~
芝士有一絲絲拉出來的, 煙肉有點碎.
熱mocha畫了一個心型, 唔捨得飲呀!!
普通咖啡我受唔到, 好少飲.
今次飲完雖然都有d唔舒服, 但其實杯mocha真係好好飲,
好溫暖.
埋單係有點貴, 兩個人要成216蚊, 只係個lunch.
下次我會坐起cafe嘆cake~