2024-09-05 644 瀏覽
朋友極力推薦我去中環嘅Plaisance by Mauro Colagreco🫣我見佢大力推介!前幾日終於去咗試下有幾好味😋我係中午時間去,所以我就揀咗佢哋嘅lunch menu ,價錢方面就係$788。最主要就係為咗食呢一個Plouneour-Menez pigeon🥰份量方面,其實唔算好多,不過確實真係唔簡單!佢哋係特登用咗嚟自芬斯泰爾嘅鴿子,比起我平時食開嘅鴿子,佢嘅肉質同味道,好似真係特別出色!好鍾意佢哋加柚子,清新嘅味道再搭配鴿肉汁和血液,食落一啲都唔腥,反而係從來未試過嘅味道配搭,仲要係好好食嗰隻😍朋友的確冇介紹錯,今次食嘅呢一個lunch真係令我到而家都仲回味緊🫣