2022-09-29 59 瀏覽
同好姊妹行街行到攰攰地,就入佐呢間Y So Tasty食飯,果然無改錯名,啲野食真係好好食!!我地先食前菜醃製金槍魚及帶子配芒果莎莎醬🐟醃製嘅吞拿魚有少許半熟,魚肉細嫩滑溜,帶子鮮味十足,入口即化,吞拿魚醃製佐較為咸,芒果莎莎醬就岩岩好中和佐成個味,好夾好fresh,超正!😋之後試埋另一個前菜虎尾蝦蟹肉釀椎茸菇🦐虎蝦好新鮮,加埋椎茸菇好香,用茄醬伴碟,點埋一齊食好fresh好好食,蟹肉同蝦忌廉就焗到好香,作為前菜岩岩好呀!中意食魚既我地就叫埋香煎嫩滑比目魚配檸檬刁草忌廉汁🐟比目魚嫩滑無比,煎香既魚油多到滲晒落魚肉,超級香,配埋個檸檬叼草忌廉汁黎食更加鮮味,魚味又濃又唔會腥,食到停唔到口👍🏻最後飲埋呢度既手工啤🍺依家做緊promotion,只係$38/一罐,超抵!聽店員講每一期都會有唔同嘅promotion,特別係而家開始播英超,所以出咗呢個promotion,而啤酒香醇好飲,不得了!