好難得搵到間餐廳🍴係我個女會深深掛念,連續一個星期不斷轟炸我;🤯🤯🤯🤯「你唔係講話我乖乖地食完飯,之後就有得玩扭蛋機嘅咩?點解你最後走咗冇俾我哋扭蛋嘅」 😱😆🧠OMG我心諗咪就係因為你食得慢囉⋯⋯👻搞到最後我地無時間就嚟趕唔切哥哥踢波,👽👽👽趕頭趕命咁樣走咗出去完全唔記得有得扭蛋機呢件事情🤣🤣🤣今日問佢哋lunch食乜嘢,2隻小鬼異口同聲講:「要去上次由顏色有扭蛋機嘅餐廳食飯!🤪」服務態度值得稱讚👍👍每次去到就會會送上小朋友餐具+填色畫紙🎨同埋蠟筆🖍️小朋友等等嘢食期間都唔會無聊👍果然好辦法,呢招完全捉到我小朋友嘅弱點👏😮‍💨小朋友對於喜愛的食物係5會悶嫁😹今次今次又係叫返同上次一樣嘅餐🙄🙄🙄🙋‍♀️🙋‍♂️「一個A餐,一個B餐呀唔該」通常會叫兩個唔同嘅餐,之後呢兩個小朋友就share食啦!🤗🤗服務員仲問埋個兒童餐嘅車仔要咩顏色👍避免佢哋因為爭餐具都可以嘈一餐🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰服務員得知我哋冇上次冇扭蛋,今次佢特登攞多兩份禮物俾我啲小朋友😍😍兄妹倆好滿足🥰兒童餐$68 好低食 👍👍👍👍👍A餐spaghetti 份量都好夠,妹妹食到個咀都係番茄醬😋😋🤤B餐🍟Fish and chips炸魚外脆

服務態度值得稱讚👍👍
每次去到就會會送上小朋友餐具+填色畫紙🎨同埋蠟筆🖍️

😮‍💨小朋友對於喜愛的食物係5會悶嫁😹
今次今次又係叫返同上次一樣嘅餐🙄🙄🙄
🙋‍♀️🙋‍♂️「一個A餐,一個B餐呀唔該」

服務員仲問埋個兒童餐嘅車仔要咩顏色👍
避免佢哋因為爭餐具都可以嘈一餐
🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

服務員得知我哋冇上次冇扭蛋,
今次佢特登攞多兩份禮物俾我啲小朋友😍😍
兄妹倆好滿足🥰

兒童餐$68 好低食 👍👍👍👍👍
B餐🍟Fish and chips炸魚外脆魚肉又唔乾,小朋友食到完全停5到口😋😋

我同老公前面食咗個brunch🥞🍜
所以今次淨係嗌左兩杯嘢飲☕️🥤🧊🧊
☕️Flat white & 🧊Ice caramel latte
嘢飲都好好飲特別係杯Ice caramel latte😋

餐廳環境都好舒服👍光線好好我地影多幾張親子相片😚🤪🥸🤩🥳