2020-03-28
兩年前無意中搵到尖沙咀店,食過番尋味,至少番咗去3次,可惜上年想再去光顧時已經關閉。。。直至今次,先知原來荔枝角呢間先係總店,見到熟悉嘅餐牌,眼睛亮起來了每次,係每次,我和朋友都會點兩份明太子蛋卷,無睇錯,係兩份😂😂😂,因為,佢哋嘅明太子蛋卷係讓我一次難忘,上菜時那種熱騰騰仲出緊煙嘅蛋卷,冇喺其他地方試到🤩🤩,我覺得有時候,一家餐廳要讓人難以忘懷,一樣東西就夠了~~刺身飯亦非常新鮮,以前我會叫埋支清酒飲㗎,不過因為係平日,所以忍吓口啦😂😂疫情期間,生意並不是太好,能夠安排獨立卡位俾客人,都安心不少~~不過,有兩樣事情覺得餐廳可以再做好一點第一,就係門口帶位嘅姐姐,生意淡薄,都不應該傾私人電話傾到連帶位攞餐牌送水的基本都要客人開口才有😅😅😅第二,清潔問題,水壺外層感覺油油的。。。坐低冇耐就有隻小小強路過枱面。。。真心嚇親。。。美食可以讓人回來,可是以上兩點希望可以關注一些。。。🙏🏻🙏🏻🙏🏻
不過,有兩樣事情覺得餐廳可以再做好一點