2021-06-05 334 瀏覽
#tea #荃灣 #甜品Beans嘅心太軟一直都係我心中嘅no.1 (。・ω・。)ノ雖然唔近地鐵站,但都專程拜訪。(其實係唔知道荃灣附近仲有咩好嘅甜品食!如有心水請推薦!!)香芋燕麥鮮奶拿鐵☕️ 這是沒有咖啡因的喔!成個drink list都唔係好多無咖啡因嘅飲品,如果多啲會好啲!不過呢杯都幾不錯。Green tea combo🍵其實我只係想食個抹茶心太軟(´・_・`)佢嘅matcha lover lava cake真係好好食,但唔知點解我去當天餐牌上冇咗(但啱啱睇openrice其他人影嘅餐牌係仲有!),仲以為係佢升級版多咗vanilla matcha ball,所以就叫咗呢個。一上檯有煙燻效果好誇張!係好啱打卡嘅,但太多嘢食,一個人真係食唔曬(´・_・`)同埋太濃抹茶味,食完有幾日都唔想再食抹茶嘢( ;´Д`)下次如果有都係叫返淨心太軟算了!
#tea #荃灣 #甜品

香芋燕麥鮮奶拿鐵☕️