2018-08-30
依排太陽伯伯罷工成日落雨,冇得outdoor 做運動。晏就約左朋友去室內運動場。同朋友打完波,出左一身汗,好爽。做完運動,消耗左咁多energy ,當然要食番餐好補充體力。 我地book 左依間放題🤩,早前有同事食過話好正。-餐廳寬敞,座位很多,而且有卡位喔!坐得舒舒抵讚!今晚雖然是平日,但都座無虛席,可見其人氣。-食物飲品款式都幾多同朋友第一時間叫左刺身先有三文魚、油甘魚、北海道帶子、劍魚腩、馬刀貝、赤蝦、帝王蟹棒等。樣樣都好新鮮最鍾意三文魚同油甘魚厚切好肥美,鮮甜爽口Encore 左好幾round 😁-平時放題好少食壽司🍣不過佢d 壽司好吸引最喜歡花之戀、火炙三文魚腩、萬能塔山火炙三文魚腩燒得好香好滑,唔會乾身入口溶化既魚香,令人回味「萬能塔山」其實係香蔥吞拿魚蓉、魚味香濃-炸物方面都很出色有我最愛既芝麻雞翼及吉列炸蠔皮脆香口、粉漿不會過厚又唔會炸到好油正😜-燒物方面燒香草羊排及帆立貝北海燒亦不錯羊排挺香嫩-甜品有我最愛既movenpick -依間放題好出色!下次會再食雖然座無虛席,但上菜速度快,同埋冇漏單。大滿足😍
同朋友打完波,出左一身汗,好爽。
食物飲品款式都幾多
同朋友第一時間叫左刺身先
樣樣都好新鮮
最鍾意三文魚同油甘魚
厚切好肥美,鮮甜爽口
Encore 左好幾round 😁
平時放題好少食壽司🍣
不過佢d 壽司好吸引
最喜歡花之戀、火炙三文魚腩、萬能塔山
火炙三文魚腩燒得好香好滑,唔會乾身
入口溶化既魚香,令人回味
「萬能塔山」其實係香蔥吞拿魚蓉、魚味香濃
炸物方面都很出色
有我最愛既芝麻雞翼及吉列炸蠔
皮脆香口、粉漿不會過厚又唔會炸到好油
正😜
燒物方面
燒香草羊排及帆立貝北海燒亦不錯
羊排挺香嫩
甜品有我最愛既movenpick
依間放題好出色!下次會再食
雖然座無虛席,但上菜速度快,同埋冇漏單。
大滿足😍