好耐之前食過一次幾難忘,因為好大碗同刺身好厚好新鮮。今次見到有promotion就再去幫襯喇 係平日放工後去食,諗住打去問定留位,點知店員態度麻麻,一口話full哂同唔知要等幾耐就收咗線(感覺上佢好似唔憂做咁🤣) 由於好想食,就決定排隊都食,點知一去到 其實入面有幾枱係吉架囉😂 anyway 可能係啱啱走姐☺ 但今次整體嘅水準都係差咗 失望🤡——————————————————🍣極上魚生丼 $188上次來都係呢個,所以可以比較吓🤪 整體都係新鮮嘅,海膽係鮮甜👍🏻 三文魚都好厚😎 帆立貝都大舊🤪 不過赤海蝦嘅味道就差小小😣 好似無咩蝦味? 整體都OK la 不過真係好多飯XD 由於魚都有豐富魚油 所以真係食到滯🤣 -🍱四重爆丼 $208呢個係以海膽同吞拿魚為主打🙂 海膽都係好食嘅 甘甜🤪 不過個吞拿魚就唔係咁新鮮咁喇🥴 三文魚籽正常喇,但我本身都唔好呢味嘢🤪🤪 呢個飯如果可以將吞拿魚轉成帆立貝就正正子喇🤩-🐤七味雞軟骨粒 $42即叫即炸,幾大粒,同埋好有咬口🤓 份量都幾多 抵食啊🤪 不過注意熱氣喎🤣——————————————————💰設加一服務費🕰星期一至日 12:00 - 22:3
——————————————————
🍣極上魚生丼 $188
🍱四重爆丼 $208
🐤七味雞軟骨粒 $42
——————————————————
💰設加一服務費
🕰星期一至日 12:00 - 22:30
🔄Encore 指數 7/10 (扣分位: 飯太黏,漿住個口🤢)
‼️第二碗丼飯半價優惠日期:2019年8月7日 - 9月30日
2019-09-02