2021-11-17 149 瀏覽
其實之前已經食過好幾次隆亨串,因為佢維持到水平所以都有再幫襯。今次外賣自取點咗串燒組合(豬、牛、雞、羊)、牛舌、雞皮、雞腎、雞軟骨,花甲粉。點餐好方便,可以提早20分鐘用電話落單再去比錢拎外賣即可,佢仲會打比你通知你可以拎外賣,唔會曬時間。老闆同員工都十分親切,服務態度良好。外賣仲會幫你分湯上,好細心。跟餐亦會有沙嗲醬同辣粉,要留意辣粉比較辣,怕辣嘅人要小心!食物方便,串燒組合裡面羊肉串最好食,豬肉串好有彈口亦好夠味、雞肉串有少少乾、牛肉串都唔錯。但整體嚟講呢個組合都幾抵食。另外單點方面, 雞腎就有少少韌同乾身,個人唔推薦。雞皮就唔錯,脆口亦有好多塊。雞軟骨就十分爽口好好食,推薦!牛舌今次就偏乾同韌,但之前叫嘅幾次都好好食。最後就係我個人最愛嘅花甲粉,雖然佢份量比較少但湯底好好飲,一碗入面都有6、7隻花甲,算比足料。總體黎講覺得佢味道同價錢成正比,服務態度良好,會再幫襯。但佢唔係所有嘢都好食,例如之前叫過錫紙焗什菇味道就好一般,所以唔想中伏可以跟我落單👍🏻
外賣自取
  • 羊肉串