2017-09-07 234 瀏覽
整完頭, 個肚有D餓。行幾步落下K11樓下的WIRED GREEN食下午荼! WIRED CAFE是來自日本的過江龍, 在香港已經有幾間分店! 作為日本的小CAFE, 質數是有保證的(希望係)。不過今日食完下午茶, 覺得價錢有D少貴。吉列豬扒三文治豬扒炸香後香脆可口, 這點要讚! 夾住的有少少蜜糖芥末, 味道方面算是不錯的。不過唔知點解一D都唔熱, 仲有薯條都係一D都唔熱, 粟米牛油係未溶... 真係扣左唔少分! 因為價錢其實夠係外面食2個下午茶, 所以係失望。而朋友的拉麵就中中等等, 都唔係太大碗但就要$88。這個價錢在下午茶來說比較離地, 而且相信出面好多出名的拉麵店一定比佢更好食。

吉列豬扒三文治