2012-07-21
話說今日同女朋友行完幾個鐘書展 行到又攰又肚餓想去大食一餐韓燒 5點半坐低一問 $138加一 限食個半鐘比我上年黎 加價加多左甘多 但行到甘攰就廢事去第間我地見到張枱同地下吾系好乾淨 個感覺好似系上一枱人客坐左一陣 之後換左位甘甘我地就諗住睇下有冇第二張枱乾淨啦一起身去搵第張 就有個waitress衝過黎 大聲問我地"你地系邊張枱咖!"我地話好似之後有人坐過 佢就吾多好的語氣話 系甘~我見周圍都已經冇咩枱 而且見佢都吾想比我地轉枱 甘就坐低開始食啦三文魚刺身任食系吾錯 但壽司放得太耐 硬到不得了個卷物 我女朋友重話有苦味肉類方面吾錯 種類多 味道都幾好隻辣味魷魚 就算點燒都系有粉粉地的感覺 好奇怪免費飲品只有豆漿和酸梅湯 選擇太少而且豆漿已經就到底 已經好難再"針" 但都冇人去加迫我地酸梅湯我地食緊的期間 聽到格離8人枱的人客要求換鐵板之後見個waitress企左系到一陣之後大聲講"牙妹 你吾行開 我點換牙?!"我心諗人地系客 你吾系應該講吾該讓一讓開宜家你咩態度對你的人客我地食中左個半鐘就自動走 可幸的系我地食野期間冇人黎騷擾我地總括黎講食物的質素算系吾錯但系價錢吾算抵食
想去大食一餐韓燒 5點半坐低一問 $138加一 限食個半鐘
比我上年黎 加價加多左甘多 但行到甘攰就廢事去第間
甘我地就諗住睇下有冇第二張枱乾淨啦
我地話好似之後有人坐過 佢就吾多好的語氣話 系甘~
三文魚刺身任食系吾錯 但壽司放得太耐 硬到不得了
而且豆漿已經就到底 已經好難再"針" 但都冇人去加
迫我地酸梅湯
我地食緊的期間 聽到格離8人枱的人客要求換鐵板
之後見個waitress企左系到一陣
之後大聲講"牙妹 你吾行開 我點換牙?!"
我心諗人地系客 你吾系應該講吾該讓一讓開
宜家你咩態度對你的人客