2020-07-15
同朋友想坐耐d,於是乎搵左間樓上cafe去支持一下~入去前店員會幫客人量體溫,而且仲有消毒啫喱可以消毒雙手。入到去發現環境都幾好,坐得都幾闊落叫左杯餐廳嘅signature,佢賣相好得意,好岩打卡味道都唔錯,偏奶味重d~三眼仔熱鮮奶抹茶我自己想飲d養生野,所以叫左壺茶。點知原來可以無限續杯!店員幫我前前後後都添左三次水,姐係我都飲左三壺真係啱晒我呢d中意吹水嘅人,可以keep住補充水分粉紅玫瑰桂花茶呢個沙律好大碟,帶子仲好嫩虎蝦大隻得黎,燒得好香,d肉仲係好彈牙健康又好味之選~仲要份量都唔少架,可以兩、三個人share都冇問題!黑松露鮮帶子虎蝦沙律呢個我要用生命去推薦!外面嘅明太子意粉通常都冇乜明太子味,但佢呢個好明顯食到!而且個汁夠晒濃,好掛麵,仲要濃得黎唔膩忌廉明太子三文魚意粉呢個炸雞夠脆,而且食落都幾多~雞肉質地都唔會炸到老晒,幾岩一班人叫黎分享不過個薯條就淋左少少。黃金雞球配手搖薯條可以自己選擇唔同嘅鮮果配搭,感覺健康啲班㦸皮好香牛油味,不過個人覺得厚左少少。而且感覺成碟冇乜特別,似夾硬幾D唔同材料拼埋一碟咁,所以都係中規中矩。忌廉鮮果班㦸配楓樹糖漿
入去前店員會幫客人量體溫,而且仲有消毒啫喱可以消毒雙手。
入到去發現環境都幾好,坐得都幾闊落
叫左杯餐廳嘅signature,佢賣相好得意,好岩打卡
味道都唔錯,偏奶味重d~
我自己想飲d養生野,所以叫左壺茶。
點知原來可以無限續杯!
店員幫我前前後後都添左三次水,姐係我都飲左三壺
真係啱晒我呢d中意吹水嘅人,可以keep住補充水分
呢個沙律好大碟,帶子仲好嫩
虎蝦大隻得黎,燒得好香,d肉仲係好彈牙
健康又好味之選~
仲要份量都唔少架,可以兩、三個人share都冇問題!
呢個我要用生命去推薦!
外面嘅明太子意粉通常都冇乜明太子味,但佢呢個好明顯食到!
而且個汁夠晒濃,好掛麵,仲要濃得黎唔膩
呢個炸雞夠脆,而且食落都幾多~
雞肉質地都唔會炸到老晒,幾岩一班人叫黎分享
不過個薯條就淋左少少。
可以自己選擇唔同嘅鮮果配搭,感覺健康啲
班㦸皮好香牛油味,不過個人覺得厚左少少。
題外話/補充資料:
服務好好,店面雖然好忙,但係店員都仲係留意到客人需要,會好主動咁提供服務!
而且仲比人坐勁耐,我地坐左成3個幾鐘都冇趕過我地走,真心一流!