一直都好想試既流水蝦終於食到啦😍😍,佢哋係任食任飲2.5小時👀去到餐廳一坐低睇到d🦐係到游下游下,感覺好似去左街市度揀海鮮咁😛D蝦真係好生猛,🤣好彩佢哋有個冰桶可以放佢地入去(圖四),凍3分鐘d蝦暈左就可以攞出嚟燒了💓第一啖食落去已經覺得d蝦好鮮甜,最重要仲有蝦膏丫😱。除左蝦之外,仲有好多好多海鮮例如有鮑魚、帶子、帆立貝,同埋好多海產類可以揀,全部都好新鮮好有質感😋環境方面相對整潔乾淨🙈,雖然燒住野食但唔覺得油煙味重,最值得一提就係他們食海鮮為主,所以好驚一入去會有好大腥味,但一d都無,真係好勁🥰。係飲品方面不得不讚既就係佢地既啤酒🍻,選擇既種類仲多過酒吧,求其講得出都有,Asahi, 1664 , Kirin, SAN Miguel等等!!!OMG!!教我如何不愛上它😍😍 食飽飽仲可以食甜品🍮雪糕🍦咩都有,真係要咩有咩😋😋

2023-07-06
  • 大頭蝦