2023-12-09
見到呢間做緊優惠$160就有得任飲任食,好正咁,就試下~2個鐘其實點都夠時間,重點係!竟然有唔辣,岩曬唔食得辣嘅朋友,我朋友本身都唔食辣,但係我説服之下,我哋叫左半小辣~我覺得Ok喎,夠香唔算太辣~我哋試左好多嘢!好想每款都點嚟試~不過量力而為,唔好浪費食物!肉類方面,推薦:單骨雞翼、孜然牛肋肉、豬頸肉!蔬菜方面,推薦冬菇、冬瓜、脆肉瓜!仲有我鍾意食嘅西蘭花估唔到有~風味小食總共有4款,我哋試曬哈哈!1棒棒雞,2滕椒雞軟骨,3蒜泥青瓜,4糖醋蘿蔔~特別推薦【棒棒雞】原來係麻醬撈青瓜雞絲,雞肉絲好好食,肉質唔會鞋~!食得太多辣嘢建議叫【上湯娃娃菜】中和番~【火鍋川粉】係寛粉嚟,粉煮得啱啱好好煙靭!份量唔會好多可以叫多幾款其他粉麵類試吓,有得揀豬骨濃湯或者係秘製辣湯,本身係有蔥有芫荽~飲品方面叫左【竹蔗茅根】,係鴻福堂原枝嘅!我鐘意冷泡茶,一嚟解渴,二嚟無糖負擔少啲嘛!推薦【白桃烏龍茶】好香!啊,仲有【成都老冰粉】必點!好解辣同麻~~~店員姨姨好貼心,會問我哋會唔會太辣,知我朋友平時唔食辣,話可以俾個豬骨湯底佢,又驚我哋唔夠食,問我哋使唔使加菜~同埋見佢都有關心其他客人,問佢冷氣會唔會太凍
肉類方面,推薦:單骨雞翼、孜然牛肋肉、豬頸肉!
食得太多辣嘢建議叫【上湯娃娃菜】中和番~
店員姨姨好貼心,會問我哋會唔會太辣,知我朋友平時唔食辣,話可以俾個豬骨湯底佢,又驚我哋唔夠食,問我哋使唔使加菜~同埋見佢都有關心其他客人,問佢冷氣會唔會太凍啊~好細心友善~
我哋每人會有一個木筒放自己食完嘅竹簽,食曬見到自己食左咁多串串真係好有滿足感~