一去到原來我地先發現有團購,大家去之前唔好好似我地咁蠢😂,然後簡佐B套餐$238(6款刺身拼盤、5款時令海鮮、手打手寶丸、和牛刺身、封門牛柳),當然仲有n款火鍋配料可以任食,有汽水同竹庶茅根係出面任拎!.有十多款湯底可以簡,我地簡佐雞煲,都幾夠味不過略嫌普通,店員見我地遲遲未食晒怕我地燶底,都有幫我地夾起啲雞先再加湯。.啲配料都幾新鮮同黎得幾快,同埋份量都合理,二人唔會話比太多,我地食佐陣先發現點解未有拼盤,問完之後原來漏佐比,店員都有即刻幫我地凖備返。5款時令海鮮:帆立貝、鮑魚、聖子、魚、蝦6款刺身拼盤:吞拿魚、魷魚、八爪魚、甜蝦、希靈魚、北寄貝(大致上都幾鮮甜新鮮)封門牛柳:好味道,比起其他同舖特別,真係啖啖牛味😍和牛刺身:我有就咁生食一小啖,都係覺得熟食好味啲,真係入口即溶😍(個職員見我悼一悼嚇佐跳 提醒我係刺身黎😂)特級美國肥牛:就連肥牛都好味,唔會似某啲舖頭咁得肥肉黑豚肉:略嫌有啲un同大件.仲要好似無特別限時,店員都好親切,整體上都幾滿意,對牛有要求既不妨黎試下,價錢都算合理,不過我就建議大家可以試下其他特別啲既湯底。
雞煲

和牛+6款刺身拼盤

5款時令海鮮:帆立貝、鮑魚、聖子、魚、蝦
封門牛柳:好味道,比起其他同舖特別,真係啖啖牛味😍
特級美國肥牛:就連肥牛都好味,唔會似某啲舖頭咁得肥肉
黑豚肉:略嫌有啲un同大件

和牛+6款刺身拼盤