2022-12-05 769 瀏覽
今日喺Yoho行街,見到呢間牛舞涮涮鍋,可以燒肉+涮涮鍋幾吸引,所以一試選擇了日本蕯摩和牛放題,任食來講,質素很高,很好味😋令人非常滿足。就連雞腿肉都好好味,非常適合喜歡燒肉既朋友。我哋燒完一轉多,侍應們都立即幫我哋換過新嘅網,非常細心貼心,有禮貌,讚👍🏻有非常之多嘅食物選擇,其中有韓國蠔、清酒煮蜆,都係冇限添加🤤🤤正!牛油燒金菇,我個人好鍾意食,食咗好多碟🫣好細心用錫紙盤,咁樣煮,好好食👍🏻👍🏻呢個甲羅燒好鮮甜,好味,又係任食😆😆涮涮鍋,有好多甜美蔬菜,仲可以到出面自取有好多丸類、菜類仲有美味刺身任你選擇😋😋飲品都有好多款式,有凍有熱👍🏻👍🏻最後當然要食啲甜品啦,雪糕雪條雪米糍都有整體來講,呢間餐廳環境非常好、乾淨、職員非常之主動有禮,值得推介👍🏻👍🏻好適合一大班朋友gathering 或大家庭食飯,坐得好舒服,正👍🏻👍🏻

就連雞腿肉都好好味,非常適合喜歡燒肉既朋友。

牛油燒金菇,我個人好鍾意食,食咗好多碟🫣
好細心用錫紙盤,咁樣煮,好好食👍🏻👍🏻

呢個甲羅燒好鮮甜,好味,又係任食😆😆

涮涮鍋,有好多甜美蔬菜,仲可以到出面自取
有好多丸類、菜類
仲有美味刺身任你選擇😋😋

飲品都有好多款式,有凍有熱👍🏻👍🏻

最後當然要食啲甜品啦,雪糕雪條雪米糍都有