2023-03-26
哩間喜多禧我一直都想試,因為佢有個任食蠔放題!仲要係日本直送生蠔,無限任食😍😍😍 難得黎到,我都豪一豪,叫左個 $498 90分鐘放題套餐,每位都送一個喜多禧九品前菜,超正同打卡able!九品前菜除咗有生蠔,仲有其他放題食唔到嘅野食,超推介象拔蚌刺身同燒活白鰻,超新鮮嘅呢😆之後就係主力放題部分,當然無出面啲放題咁多選擇,不過款款都係極高質回本之選!🍴牡蠣刺身 - 勁大大隻,好鮮甜,加埋少少酸啫喱同蘿蔔蓉好夾,但個人就中意走調味食個原味👍🏻👍🏻👍🏻我起碼食左半打🤣🍴燒牡蠣,燒帆立貝 - 一樣出色,帆立貝都超大粒,加埋佢啲蒜蓉同XO醬,勁惹味🤤🤤🍴特色串燒 小食- 除左海鮮佢仲有唔少小食同串燒任食,個人好喜愛個一口和牛,入口即溶,無得輸👍🏻👍🏻 串燒我都每樣叫左串,全部即燒即食,雞比肉好juicy,七里香油香無得頂,羊架燒到嫩滑,真係無邊樣唔好食😄🍴牡蠣秘製五島手延撈烏冬 - 要大大力推介!!佢個撈烏冬超有蠔味同海鮮味!以前無試過哩個整法,必食之選👍🏻👍🏻👍🏻哩餐絕對適合我哩啲海鮮愛好者,款款高質,值得一去😛
哩餐絕對適合我哩啲海鮮愛好者,款款高質,值得一去😛