2022-09-28 274 瀏覽
🌃 餐廳環境設計相似於日式火鍋放題餐廳, 以簡約木色為主色, 設有火鍋及燒肉放題所選擇, 大堂設有多個自助吧,走廊空間寬闊, 日式簡約設計會有個relax既感覺。.🤠 通粉foodie 就叫了美國和牛火鍋放題 , 時限90分鐘, 於早鳥時段入座 ,價錢係249蚊。.🍲 美國和牛放題包括 各式肉類、各式丸類、 粉麵類、 雜菌蔬菜類、 甜品類、 雪條類、 精選飲品等。.🍜 餐廳選用一人一鍋, 小編選了真夏柚子湯底及 日本櫻花蝦沙嗲湯底,真夏柚子湯底感覺幾fresh, 湯底有幾隻大蜆, 仲有啲柚子絲同埋柚子蓉幾清新, 而日本櫻花蝦沙嗲湯底嘅沙嗲味比較濃郁, 仲有好多好多櫻花蝦添😍。.🥓主要肉類💟 呢個絕對係回本嘅重點, 任食極級美國和牛、 牛舌 、 特選美國牛肩胛肉眼 、 嚴選牛肩肉 、美國豚肉、 特選雞腿肉等,推介當然係美國和牛,帶有精緻油花, 牛花紋理分明,肉質軟嫩, 灼幾灼就可以食, 而另一推介就有牛肩肉同埋牛肩胛肉眼, 較有咬口, 同埋牛肉味較濃。.🍽自助區有各種各樣嘅前菜沙律、蔬菜類、菇菌類、各式丸類、粉麵類可以任君選擇, 詳情可看圖,另外仲有一個精緻嘅甜品櫃, 有精選啫喱、蛋糕、
🥓主要肉類
🍽自助區有各種各樣嘅前菜沙律、蔬菜類、菇菌類、各式丸類、粉麵類可以任君選擇, 詳情可看圖,另外仲有一個精緻嘅甜品櫃, 有精選啫喱、蛋糕、brownie 同埋泡芙。
🍦🍧 雪條類
💟 呢個亦係回本嘅重點, 餐廳提供 日本明治品牌雪條任食, 包括抹茶紅豆、 海鹽荔枝、 藍莓乳酪、 北海道牛乳、 煉乳紅豆、 芒果牛乳等, 小編推介 煉乳紅豆 呢個係明治經典嘅雪條, 雪條頂部有煉乳流心, 小編覺得最經典嘅最好食😍

🍹飲品類
包括 各式汽水及果汁、 罐裝啤酒, 另外仲有咖啡機。
📍佐賀山田
青衣青敬路33號青衣城1期2樓203號舖
此價格只供參考及以當時為準,實際價格或會與本文章有所差異。