2021-06-11
數年前黎過有得任拎花生🥜可能因為疫情已經無得再食花生了。不得不提呢度環境超級非常炎熱🥵30幾度高溫居然冷氣壞左好耐無人整,靠部風扇吹住整個店舖。眼望住店員都為佢地感到慘,尤其係度煎牛扒果個....-Little Cheese Burger🍔 $65 -本地人既男店員非常細心解釋Little同正常既分別,原來係一肉之差,口痕咬個包既我揀左Little個version🍔總共有成1️⃣5️⃣款免費配料可以任君選擇:1️⃣生菜🥬 ☑️2️⃣蕃茄🍅☑️3️⃣洋蔥🧅☑️4️⃣茄汁☑️5️⃣芥末醬6️⃣蛋黃醬☑️7️⃣酸瓜☑️(推薦勁多塊🥒)8️⃣煎炒洋蔥🧅☑️9️⃣煎炒蘑菇🍄☑️🔟墨西哥辣椒🌶️1️⃣1️⃣青椒🫑1️⃣2️⃣酸瓜醬🥒1️⃣3️⃣牛扒醬🥩1️⃣4️⃣燒烤醬🔥1️⃣5️⃣辣醬🌶️上面打咗☑️☑️就係我選擇咗嘅配料。估唔到整完出嚟好大個,嗰塊漢堡扒肉汁超多,芝士融到流哂🧀麵包都好香脆!仲可以事先同佢講定聲需要對半咁就唔使咁麻煩👍🏻Milkshake 🥛 $55-原來free mix-ins即係代表任何口味都可以撈勻喺埋一齊👍🏻實在係創意自選到爆曬分!🔟種口味自由選擇:1️⃣雲呢嗱☁️2️⃣朱古力🍫3️⃣士多啤梨🍓4️⃣香蕉🍌5️⃣Oreo🍪6️⃣咖啡☕️7️⃣花生醬🥜8️⃣鹽味焦糖🥞9️⃣麥芽奶🌾🔟車厘子🍒仲有得加香脆煙肉粒🥓我就揀
Little Cheese Burger🍔 $65
1️⃣生菜🥬 ☑️
2️⃣蕃茄🍅☑️
3️⃣洋蔥🧅☑️
4️⃣茄汁☑️
5️⃣芥末醬
6️⃣蛋黃醬☑️
7️⃣酸瓜☑️(推薦勁多塊🥒)
8️⃣煎炒洋蔥🧅☑️
8️⃣鹽味焦糖🥞
9️⃣麥芽奶🌾
🔟車厘子🍒
仲有得加香脆煙肉粒🥓
我就揀左Oreo 曲奇🍪❌ Vanilla 雲尼拿❌ Malted milk麥芽奶,飲落雲尼拿🍦味同Oreo味比較重,唔係好杰身比較甜少少!