2020-01-24 179 瀏覽
平時坐車經過見到好多人都想入去食下,今日放假終於有機會來個一人日本料理,慢慢嘆下入到去睇到餐牌好平呀,所以決定試下吉列豬扒定食,仲要加埋餐黎到個陣已經覺得應該幾脆口, 同埋佢個飯真係好多,如果食得少飯既一定要講少飯,如果唔係哂左真係,前菜係沙律同螺肉,同平時食開日本餐既無大分別去到食豬扒個陣,佢地吉列豬扒好大塊,而且佢真係好脆口,肉又嫩,哩個價錢食真係好抵好吸引重頭戲黎啦,壽司🍣壽司佢地都好新鮮,飯可叫細舊啲,但係當下唔記得左所以真係食得太飽,下次再食可以食刺身最鐘意都係食佢個赤蝦,貝同埋魷魚,佢地都好鮮甜另外仲有個燒蠔壽司都好好食架, 不過唔記得幫佢影相不停都見到一家大細同埋啲朋友黎食飯,因為真係好平好抵食,下次都要再黎食,平時出街食到咁平咁大份同咁有質量既定食

入到去睇到餐牌好平呀,所以決定試下吉列豬扒定食,仲要加埋餐

黎到個陣已經覺得應該幾脆口,

重頭戲黎啦,壽司🍣
最鐘意都係食佢個赤蝦,貝同埋魷魚,佢地都好鮮甜

另外仲有個燒蠔壽司都好好食架, 不過唔記得幫佢影相