個人非常喜歡食麻辣,哩間嘅麻辣湯底非常濃郁,超香!!我叫左中辣,我覺得辣味十足,除左湯底,入面仲有好多配菜,口感豐富。我揀咗炸醬同娃娃菜,佢地嘅炸醬係自己熬製嘅,所以特別香,同湯底完美融合。我嘅朋友叫左蘿蔔豬頸肉撈米線,蘿蔔夠軟亦非常入味,清清甜甜,而豬頸肉炸至金黃,外酥內嫩,有嚼勁又唔會油膩。另外,我地叫左小食豬大腸,意外地好味!同豬頸肉一樣外酥內軟,外皮酥脆而且鮮嫩多汁、口感彈牙,我覺得炸嘅時間控制嘅啱啱好。同買小食涼拌麻辣牛肉,好似係新品,份量都係好足,而且涼拌嘅辣油幾香下,如果鍾意食辣嘅可以選擇加辣,個人非常推薦麻辣米線同炸大腸!最後我地係響下午茶時段去食,所以每個套餐有四蚊優惠。
2024-01-15
下午茶