好好好後悔冇睇食評就咁盲舂舂入咗去首先一入到去環境勁差,成間店都煙霧瀰漫,懷疑抽氣系統壞咗🤡我哋坐嗰張枱嘅隔板底有一隻陳年曱甴屍體,我哋喺店內期間都曾經出現一隻曱甴喺面前,嚇到我傻,係店員幫手拍落張枱度打死,但係之後冇喺嗰張枱做任何清潔😵食物方面我哋叫咗壽喜燒鍋,啲肉勁差,未煮之前嘅肉每一嚿都好似啱啱喺冰格拎出嚟,都係硬繃繃,煮完之後都韌到好難咬另外有五花肉,係啲肥膏中間施捨咗少少肉出嚟,不過人哋本身已經係五花肉,就算啦清酒煮蜆嘅蜆,成碗入面得一隻係開殼,精彩🤡仲要啲湯係熱,但隻蜆係凍呢個故事教訓我下次食啲咩之前都一定會乖乖睇咗食評先🤡以食大餐嘅價錢夾硬食咗一堆又難食又對身體冇益嘅嘢🤢真係俾錢折磨自己,冇試過去食一間餐廳會後悔到咁
好好好後悔冇睇食評就咁盲舂舂入咗去

首先一入到去環境勁差,成間店都煙霧瀰漫,懷疑抽氣系統壞咗🤡

壽喜燒

清酒煮蜆