2024-05-15
以前有嚟過食都覺得幾好,今次嚟食就真係覺得好伏🦠🦠🦠🦠😥我哋嗌咗一個一人套餐滷肉飯,佢有配青菜同埋飲品 大概$62,但份量已經好細,滷肉飯嘅份量係不足夠一個女性去食飽。然後見到Menu上有一個麻油藥膳雞鍋好似好吸引$100up,叫嘅時候已經知道係冇配飯,要另外加錢👌🏻👌🏻,諗住個鍋$100都應該有足夠嘅份量啦,點知原來出到嚟係咁嘅樣😨😨😨就咁樣睇圖片滷肉飯嘅份量已經大過個鍋,但係個鍋嘅價錢係貴過滷肉飯幾乎一倍👍🏻重點嚟啦,價值$100多的鍋物入邊的雞件只有4件,係4件!半隻雞都無!然後再包括五片菇、少量娃娃菜(連半棵菜都冇嘅分量)….嘩 我啲錢再講咁係咪個鍋物係好好食呢?咁又唔係喎🥵個湯底其實好鹹又冇嗰個藥膳酒嘅味道。都冇乜服務可言,雖然知道嗰個時間係落場,相對少客嘅時候,但你入一間餐廳食飯見到東南西北都有店員,坐喺你附近瞓緊覺,大聲播緊睇片🤗🤗🤗