2018-12-04
Weekend 無野做就諗住同朋友搵間餐廳坐底hea下傾下謁~☺️見到eatigo 呢間有折,地點又okay我地就book咗呢間啦!店面地方唔大但都叫坐得舒服,朋友仔想靜啲傾下謁所以我地坐入少少,如果唔係坐窗中睇住條街食crepe 都幾chill~😝佢有正常甜既crepe外,仲有咸既crepe。😯我地最後叫咗一個咸(juicy beef)同一個甜(apple comfort)黎試下。呢個juicy beef有好香既免治牛,中間仲有一隻流心蛋。🍳食落去係有pizza既feel,佢既份量仲要幾大,兩個女仔食都飽飽地。😂不過佢個菜可以有進步。🧐而呢個apple comfort 有驚喜!😍 當Caramel ice cream 加上crepe 已經係perfect match。佢仲有糖煮蘋果,誠意十足好味!👍🏼👍🏼
佢有正常甜既crepe外,仲有咸既crepe。😯