2018-08-18 1793 瀏覽
每年生日都總有一對姊妹花會專登揀間靚餐廳,為我好好慶祝💕今次佢哋就揀咗去The One嘅峰景餐廳 (Cafe Deco)不過因為係星期六嘅關係所以冇抵食既set lunch😫,唯有睇Menu散嗌啦🤷🏻‍♀️有幾款精選生蠔做緊特價所以試吓!質素都可以接受喎!(品種通常食完都唔會記得😹)煙肉芝士意大利粉每次同佢哋食飯都一定會叫既美食😍呢個芝士味超級香濃!煙肉粒又多,完全啱晒我哋嘅口味👍🏻美國和牛西冷(8安士)作為牛魔王,梗係要食牛啦!5成熟,肉質鮮嫩多汁,水準之作!其中一位朋友係唔食牛肉嘅,所以叫多碟燒烤拼盤,有羊架同燒雞!京都宇治抹茶心太軟配雪糕兩位好姊妹order左呢款甜品為我慶祝真係好窩心!呢款甜品抹茶味好濃厚超好味,伴碟亦都好靚😍唯一美中不足係串錯左我個名🤣

煙肉芝士意大利粉

美國和牛西冷(8安士)
作為牛魔王,梗係要食牛啦!5成熟,肉質鮮嫩多汁,水準之作!

京都宇治抹茶心太軟配雪糕