餐廳: 茶木‧台式休閒餐廳 (iSQUARE國際廣場)
資訊:

2019-02-23 172 瀏覽
今日同知心好友去 iSQUARE 行街,見到TeaWood 裝潢幾吸引,感覺舒服,所以就入去食晚飯。食店是用自助攞飛,方便快捷。食物款式都算多,我們點了紅燒牛肉麵,牛肚牛根麵,櫻花蝦奶油手作麵,再加上溏心蛋,非常豐富。食物價錢公道,適合一般人的荷包。紅燒牛肉麵只是 $77.櫻花蝦培根芥末奶油手作麵,盛惠 $78.紅燒半根半腩牛肚麵 $69.糖心蛋兩隻四件,好味!牛肉麵有水準,肉炆得好腍,易嚼美味。湯汁夠濃,正!櫻花蝦美味香口,奶油夠 creamy.整體表現出色,唔怪之得有甘多分店。

食店是用自助攞飛,方便快捷。

食物價錢公道,適合一般人的荷包。紅燒牛肉麵只是 $77.

櫻花蝦培根芥末奶油手作麵,盛惠 $78.

紅燒半根半腩牛肚麵 $69.

糖心蛋兩隻四件,好味!

牛肉麵有水準,肉炆得好腍,易嚼美味。湯汁夠濃,正!

櫻花蝦美味香口,奶油夠 creamy.

整體表現出色,唔怪之得有甘多分店。