2023-05-02 78 瀏覽
平時經過行過無留意原來一直有間西式餐廳,主要有主菜、薄餅、意粉同甜品等等,先黎到呢度食Lunch,剛巧食飯時間都好多人,幸好呢度環境夠大,好快地有個靚位坐好,🫰🏼剛好坐到既位置對住一個好大既植物櫃,望到好多綠色植物好舒服®️🍽️龍蝦湯我地望到Menu中有好多野簡,見到龍蝦湯色澤好吸引,所以好想飲,所以特別Upgrade加配既,裡面既龍蝦味道好豐富,亦好大碗,當中既蔬菜好新鮮®️🍽️布拉塔沙律點少得食沙律,佢既外型上設計真係好靚,都係特別加配既,旁邊圍著有風乾車厘茄,中間既芝士真係好好食,味道唔會太過濃亦有淡淡既芝士味®️🍽️炭烤雞排一到枱既雞扒真係好吸引,份量大足好厚,烤出黎既雞扒特別有鮮味,加上佢特製既醬汁配合,食到令人難以忘懷,非常好食®️🍽️意式馬鈴薯薄餅平時係外面成日都食海鮮口味,見到呢個馬鈴薯薄餅,相當吸引又好食,馬鈴薯好香,再加埋煙燻腩肉,好有口感又有味道,主要是鹹鹹地既口味,好食不錯®️

🍽️龍蝦湯

🍽️布拉塔沙律