2023-03-17 94 瀏覽
星期六無乜特別野做,想搵一間餐廳優閑咁坐。呢間餐廳bookmark左一段日子,今日決定去呢度! 入到餐廳 環境非常之寬敞,而且仲有室外Area,見室外空間都大,寵物友善餐廳,打卡亦唔錯!餐廳用qr code落單。食物比想像中出菜快好多!個薯條份量不少,不過之前睇圖係有波浪形薯條,如果係波浪形我仲中意~ 我嗌左一杯凍朱古力,味道不算太甜 中規中矩,我個人中意甜啲。。 男友點了杯mocha,佢comment都係中規中矩!之後就上一道main course 牛肉肉醬意粉。原本以為只係普通一碟肉醬意粉,但食落去條脷有陣麻味。唔太識形容 好得意種感覺!我一向不吃辣,呢個絕對不是辣,個醬汁果種麻味好得意未試過嘅人我覺得都值得一試嘅!

未試過嘅人我覺得都值得一試嘅!
  • 台北燉牛肉意粉