2023-01-06 438 瀏覽
朋友係常客,推介我去wts book左位先會教你點由地鐵站行過去仲可以問佢睇menu買左全日通$118,果日係閒日,晏晝由1點坐到7點,聽聞可以坐到11點地方真係好闊落,坐地下(有背靠+坐墊)亦都可以坐高腳椅,不過坐地下易啲吸引貓貓XD2個人食左流心牛肉burger*2+蕃薯條*1蕃薯條要左大份,好飽食淨小小去到太肚餓冇影到相burger舊牛好juicy,個burger都幾大舊難以一口掌握貓cafe重點當然係貓貓,真係好多隻朋友係狗派,但係都冇養過小動物,一開始有啲驚唔知點接觸貓貓不過其實唔主動去摸摸佢地,坐喺度已經好多貓貓腳邊跑黎跑去貓貓超親人,去過第二啲貓cafe,真係未見過咁多貓都係咁親人我都唔算好識幫佢地R痕,有幾隻係摸極都唔走,仲反埋肚打呼嚕,勁誇張店內有逗貓棒,有board game,不過我地2個都帶左board game去玩檯面有野貓貓唔會上去搗亂,不過跌左啲紙落地下佢地好似想擔走佢咁XD呢間真係去過最舒服的貓cafe,唔使同人逼亦都好容易摸到貓貓,適合想hea成日放鬆下的人惟一缺點係葵坊對我黎講太遠,如果唔係可能都會買全月通成日去
朋友係常客,推介我去
wts book左位先
會教你點由地鐵站行過去
仲可以問佢睇menu
地方真係好闊落,坐地下(有背靠+坐墊)
亦都可以坐高腳椅,不過坐地下易啲吸引貓貓XD
2個人食左流心牛肉burger*2+蕃薯條*1
蕃薯條要左大份,好飽食淨小小
去到太肚餓冇影到相
流心芝士牛肉burger(2份)

貓cafe重點當然係貓貓,真係好多隻
朋友係狗派,但係都冇養過小動物,一開始有啲驚唔知點接觸貓貓
不過其實唔主動去摸摸佢地,坐喺度已經好多貓貓腳邊跑黎跑去

惟一缺點係葵坊對我黎講太遠,如果唔係可能都會買全月通成日去
2023-01-05
流心芝士牛肉burger(2份)