2015-05-26 1952 瀏覽
之前係其他網頁SEARCH韓式美食,咁啱俾我見到一間位於火炭嘅鋪,叫K-POP SNACK,我好好奇咁CLICK左入去睇,睇完之後,我就好想試下,所以我就約我個FD係我生日去試下。原本以為要等位,但我一去到就有位,而且有個超有禮貌嘅男店員招呼我地,不過佢係韓國人,唔識聽廣東話,但係識英文,所以點餐都要用英文講完服務態度,係時候講下食物,我果日點左三樣野,有紫菜飯卷,牛肉粉絲麪同埋原味炸雞!首先講下個紫菜飯卷先,佢入面包住黃瓜,火腿等等,材料好足,而且味道不會太濃,食完都唔會影響之後嘅美食;跟住就係牛肉粉絲麪,啲粉絲好有口感,牛肉、冬菇&蘿蔔都好正等得最耐係炸雞,因為係即叫即炸嘅,炸雞有唔同味嘅,我同我朋友就叫左原味,因為我會怕辣炸雞一到,我就即刻夾左一件黎食,皮脆肉嫩,正呀食完呢餐之後,超滿足!!!!!!!!!!!!(P.S.好難得發現到一間咁好嘅家庭式小店,希望大家多多十卜佢地啦!)

炸雞一到,我就即刻夾左一件黎食,皮脆肉嫩,正呀
食完呢餐之後,超滿足!!!!!!!!!!!!

2015-05-23
生日