2020-03-15
想食five guys好耐喇,個個朋友都話呢間burger好好味,不過次次經過都好多人,所以經過多,冇乜意欲去試,但係呢排呢個時勢,大家都怕外出用餐,所以我地有幸嚟坐底喺舖度食呢度嘅burger落完單,坐底左等叫no.,好有趣,佢地d職員會係咁大叫號碼,有野飲先,就嗌一次號碼,隔左陣,d包ready又嗌多次,真係登佢地喉嚨好辛苦,不過我好鐘意佢地咁有活力,辛苦你地喇。叫左個burger同熱狗,一包薯條,一杯milkshake。急不及待拆開錫紙食個包,嘩,好多汁漏出嚟,好香,食埋覺得好好味呀覺得成一百蚊個包,咩都值!不論塊包、煙肉、塊扒或者腸仔...都係冇得壇!!到薯條,我地拎左茄汁、醋嚟點,好特別,第一次用醋點薯條食,第一下好難食,但係食食下好過癮。但係提返,其實d薯條唔點野都好好味,好有口感,好大條。而milkshake,嘩..超肥仔,好似雪糕溶左做野飲咁,超好味,但係好飽肚。如果再經過灣仔,我實會想再嚟幫襯!
如果再經過灣仔,我實會想再嚟幫襯!