2021-02-25
之前都已經聽過好多人介紹呢間, 尋日就去左喺長沙灣幸福村幸福商場果間幫襯下🤓一去到已經見到好旺場, 今次我哋就order 左3杯唔同既飲品試下😋分別係📝❇️百香翠玉綠茶 $25呢杯綠茶味道清清地, 淡淡既百香果加上綠茶,唔愛甜嘅朋友一定會鍾意飲👍🏻炎熱天氣下飲真係會好解渴😎❇️輕飲水果茶王(凍)$32呢杯我同Little K 都覺得好好飲, 果茶充滿果香, 入面混有既一粒粒好似叫蘭香子(咁唔sure係咪)既食材, 本身我以為Little K 實話唔飲, 點知佢話好得意好好飲😋❇️鐵觀音珍珠奶茶$25呢杯Little K 又係讚不絕口, 話珍珠好彈🤣我試過佢嘅珍珠真係好彈好Q, 個人鍾意茶味濃, 所以呢杯鐵觀音珍珠奶茶都好啱口味, 如果飲晒全杯就會覺得好夠飽肚🤣#欣賞佢地既飲品唔會好甜👍🏻#我最鐘意水果茶😋#下次要飲下芝士奶蓋系列🤭
分別係📝
❇️百香翠玉綠茶 $25