餐廳: Jashan Celebrating Indian Cuisine
資訊:

2023-01-08 135 瀏覽
係中環行完街食埋晚餐先,揀左印度菜因為好耐無食過了😝餐廳中午是自助餐形式,夜晚可以單點菜式,好食😋Butter chicken 係餐應Signature 必點🥰雞肉滑一滑仲有淡淡的牛油香~Chicken tikka烤雞調味濃郁,夠厚身可以一啖食哂好滿足Palak paneer朋友介紹菠菜芝士,呢款芝士味道較淡易入口,同菠菜配搭健康有營養第一次食,店員教我地先拎起炸球,將杯內的汁倒進炸球內再一口食哂,帶有微微薄荷味道加上脆脆炸球成為開胃前菜😃Garlic naan蒜蓉薄餅偏乾身蘸咖喱就岩岩好Mango lassi芒果香氣四溢,甜甜地一杯唔夠飲😛
係中環行完街食埋晚餐先,揀左印度菜因為好耐無食過了😝

餐廳中午是自助餐形式,夜晚可以單點菜式,好食😋

Butter chicken

Chicken tikka
烤雞調味濃郁,夠厚身可以一啖食哂好滿足

Palak paneer

Garlic naan
蒜蓉薄餅偏乾身蘸咖喱就岩岩好

Mango lassi
芒果香氣四溢,甜甜地一杯唔夠飲😛