2021-03-19 422 瀏覽
冇得去旅行,唯有搵下唔同國家既美食,安慰下自己🌝🍔經典漢堡Combo 💲1️⃣7️⃣8️⃣漢堡揀左5️⃣成熟,套餐會有連薯格/粗薯條/幼薯條, 菜絲沙律🥗一大條青瓜🥒比你配burger食。個包夾住一塊好厚既牛肉之餘,仲會有生菜,蕃茄,洋蔥。蔬菜新鮮,令到成個包食落去冇咁油膩❣️🍔BLT漢堡Combo 💲1️⃣9️⃣8️⃣漢堡揀左7️⃣成熟,個人唔係太喜歡,因為太熟就變得比較乾🥲同樣地套餐會有連薯格/粗薯條/幼薯條, 菜絲沙律, 一大條青瓜比你配burger食。BLT漢堡同經典漢堡既分別係多左塊煙肉🥓都比較硬,個人比較喜歡經典漢堡而薯仔方面,我就揀左薯格➕粗薯條🍟(係,佢唔係叫薯角係粗薯條)個人比較喜歡薯格🔥脆脆的飲品方面➕💲2️⃣8️⃣就可以叫到特飲(原價💲7️⃣8️⃣),所以叫左一杯🔺鹽味蝴蝶脆餅焦糖奶昔🔻呢杯真係好驚艷💓超級好飲,佢個鹽味蝴蝶脆餅咸咸地,要首先食左佢先。焦糖奶昔奶味濃,個人覺得好好飲。有朋友就可能覺得比較甜。此店有加10%服務費
冇得去旅行,唯有搵下唔同國家既美食,安慰下自己🌝

🍔經典漢堡Combo 💲1️⃣7️⃣8️⃣

🍔BLT漢堡Combo 💲1️⃣9️⃣8️⃣