餐廳: 傷心酸辣粉 (金百利廣場)
資訊:

2016-11-11 418 瀏覽
之前買咗成SET SOGO內G字頭品牌既雪糕券10月內要用咗,所以放工又走咗去銅鑼灣。 食軟雪糕唔可以當飯食,走到附近食番D酸辣野平衡番一下 平時多數係食口水雞餐,但眼見成日都好多遊客ORDER水煮餐,今日就挑戰一下水煮 !!!! 套餐內既酸辣貢菜 ~ 好爽脆   黑木耳  減下脂 補補腎 嚟得又點少得口水雞 , 叫咗BB辣, 但嚟到係走辣, 唔緊要啦, 個水煮毛血旺咁勁, 依個唔辣都啱既 ; 好鍾意有埋花生碎, 好香口  睇見都開始流汗  超有料    略嫌豬紅碎咗少少比個水煮毛血旺攪到我好傷心 ..... 流晒鼻水出晒汗 食辣野唔少得飲番D野 (依樹無水供應,一定要ORDER 飲品呀!)   好靚二人餐包咗兩碗粉這個是招牌粉, 無得輸真係有D似食黑色果D涼粉

食軟雪糕唔可以當飯食,走到附近食番D酸辣野平衡番一下
水煮二人餐

柑桔話梅雪碧
 好靚

二人餐包咗兩碗粉
金牌酸辣粉
這個是招牌粉, 無得輸
川北涼粉
真係有D似食黑色果D涼粉