2022-10-01
傷心酸辣粉(天水圍)📍地址:天水圍天瑞路88號俊宏軒地下G03A及B鋪💰人均消費:$50-$80==================🍲酥香脆豬腩酸辣粉套餐 $68 (跟餐有一杯🥃冷泡茶)酥香脆豬腩係即叫即整,上碟個陣熱辣辣,而且非常香脆,食落又唔會太膩!至於🌶酸辣粉方面揀左紅薯粉,個粉真係吸收晒湯ge 味道,仲好煙韌!飲埋無糖茶四季春解下辣,中和一下真係幾唔錯!皇牌口水雞酸辣粉套餐 $48 呢個價錢真係無得輸😍大大隻雞脾,又滑又好食。麵底揀左米線,覺得薯粉會出色d🙊另外我發現小辣原來都好辣下,唔太食得辣ge 人可能要揀BB 辣先得。跟餐加左$33 的香酥軟骨同$36 的蒜泥白肉! 另外仲叫埋$22炸三鮮餃子(6隻)同$30麻香炸雞翼!真係大滿足呀😍😍 佢全部小食都即叫即整,我個人力推香酥軟骨,因為真係炸粉落得岩岩好,而且好香口,好快清晒!😋
📍地址:天水圍天瑞路88號俊宏軒地下G03A及B鋪
💰人均消費:$50-$80
==================
🍲酥香脆豬腩酸辣粉套餐 $68 (跟餐有一杯🥃冷泡茶)
皇牌口水雞酸辣粉套餐 $48