2021-05-02 1820 瀏覽
武漢肺炎繼續爆,飯都要繼續食, 特別係要支持小店,佢地響呢年幾真係好難捱, 你地要撐住呀!!呢間嘆住食,響地圖見過好多次, 但係未幫襯過, 難得個friend想試新嘢, 一於揀佢. 佢個menu都有好多嘢揀, 食西嘅, 我地費事諗, 就咁叫個二人set dinner, 有蜜糖芥末汁雞扒漢堡伴薯條, 自家製美國牛肉芝士漢堡伴薯條, 連兩客湯同甜品。 佢呢日嘅湯係雜菜湯, 個friend就upgrade咗去磨菇湯,加咗$15.你見到佢個磨菇湯之後,就會覺得呢15蚊真係好抵加!!!! 真係好有誠意, 上面打咗cream, 磨菇湯又好滑, 我真係有d後悔冇加到, 唯有下次啦~ 其實佢個雜菜湯都好好飲, 好足料, 只係隔離飯香, 覺得個friend嗰碗好飲d跟住個burger真係好得, 超好食, 啖啖肉, 佢塊cheese又好好味, 食得出係有心機去整架!!! d薯條係新鮮炸, 熱辣辣~ 真係好正!!!好好食!! 每人先around 100 蚊,但係呢個burger堅係高質, 仲要有個甜品喎, 真係抵食又高質佢個甜品係朱古力心太軟伴雲呢拿雪糕,得1份, share嚟食, 好彩係share食,
, 你地要撐住呀!!

佢個甜品係朱古力心太軟伴雲呢拿雪糕,得1份, share嚟食, 好彩係share食, 因為食完個burger真係好飽, share個甜品真係啱啱好~ 個心太軟都好好食, mix埋雪糕真係perfect match!!!

呢間小店真係好高質, 一定要再嚟食
雜菜湯
磨菇湯