翻工地點係中環,都吾知有呢間cafe,我都係上openrice 搵附近有咩餐廳或cafe 比我hea 個lunch time,先搵到間甘高質嘅cafe ❤️因為番工比較趕,所以我通常朝早都係飲杯齋啡就算,等到luch time 先再食過💞通常朝頭早食唔到,下午我就會食翻夠嘅🤣🤣香煎挪威三文魚配黑椒炒雜菌🍄三文魚係我最鍾意食嘅魚🐟,比起刺身,我更愛烹調過嘅三文魚。呢道菜嘅,三文魚柳一開三,兼且厚身,魚肉口感嫩滑而且冇骨,可以放心大大啖甘食,雜菌完全冇草腥臭味👍🏻👍🏻佢有一份細細份嘅沙律🥗提供。個飯仲有啲紫菜芝麻碎,令成個飯增加左風味💞由於朝早飲咗杯齋啡,晏晝就唔飲啦,點咗杯朱古力做結尾,好濃嘅朱古力🍫味而且一啲都唔會太甜,唔膩☺️

香煎挪威三文魚配黑椒炒雜菌🍄