2021-05-29 982 瀏覽
同朋友啱啱中環收工,原本諗住去蘇豪區happyhour 飲杯酒但係見到有間新開嘅小西餐店,見到價錢咁平所以入咗去試一試。入到去先發現原來啲裝修都幾靚,聽店家講呢度係第二間分店開張冇幾耐,心諗第二間店應該都幾好唔會差得去邊先可以開到第二間分店㗎。由於仲有個朋友未到所以我哋嗱嗱聲就嗌左飲品先,我嗌左杯水蜜桃荔枝梳打,唔會太甜好有童話嘅feel隻顏色係童話玩夢幻同埋我試咗香辣海鮮意粉,個辣到適中都比較野味所以我應該會再食第二次仲有就係個玫瑰煙三文魚墨西哥餅捲佢個三文魚加咗芝士 同埋有個玫瑰執仗仲可以影埋相添感覺都幾好朋友叫咗個柚子煙鴨胸沙律,佢哋自家製嘅有子沙律醬好好食😋🥃⋯⋯😍😍😍😍😍😍😍😍

仲有就係個玫瑰煙三文魚墨西哥餅捲

😍😍😍😍😍😍😍😍