5天前 0 瀏覽
今日要學結他,上堂前當然要吃個飯先,選揀同同學黎食依間冰室。芝士肉醬焗意粉,賣相唔錯,芝士好澎湃!肉醬係比較甜而濃稠!撈埋意粉食岩岩好,肉醬份量好多,食曬意粉都仲有剩!同學叫左個常餐,滑蛋煮得好唔錯!入口即熔,正呀!餐包同埋餐肉正常,無咩特別。牛尾通粉還好,牛尾份量唔多,只有兩件,湯底雖然話係羅宋湯,但味道比較淡,仲淡過d 肉醬,有d 可惜。炸雞翼薯條幾好,生炸既雞翼外皮香岡!充滿肉汁,咬開之後d 肉汁真係一直流!可惜一份得3隻,唔夠喉!整體黎講都幾滿意,下午茶40蚊左右可以吃到飽真係抵到爛!但希望餐廳服務可以好D,接待我地既侍應幾無禮貌,全程非常唔耐煩,有d 趕客,希望餐廳正視。