啱啱Social Media 上見到天后有間新開嘅天空虎嘯,今日就去試吓! .阿拉斯加長腳蟹龍蝦海鮮蒸氣刺身套餐$888  阿拉斯加長腳蟹龍蝦發出光澤吸引到我哋,口感豐厚同甜,真係好好味👍🏽。 .💥龍蝦湯蒸蛋配蟹肉💥  蟹肉配上龍蝦湯,口感就好像蛋糕一樣,兩種材料結合出新既口味,令人驚豔😊。.💥法國藍龍蝦💥 呢隻龍蝦真係同其他嘅完全不同,真係好好味!食落肉質鮮嫩,加上海鮮既鮮味,成個口感達到一個完美平衡👍🏽。 .💥阿拉斯加長腳蟹💥 阿拉斯加長腳蟹又大又肥,食落去味道特出,好食到無法形容😋。 .💥蘇格蘭刺身帶子💥 鮮帶子加上海草同西京豉醬,口感更是鮮美無比,味道好正! .飲品就選咗洛神花茶同蘋果汁,甜香適中,消暑止渴,食完肚好滿足😊。 .總括黎講,天空虎嘯真係一間值得推薦嘅好去處,無論係食物定係環境都一流,啱啱好得夠每個人去享受一個難忘嘅晚餐經歷👍🏽。下次再揾日子嚟試吓其他菜式!
阿拉斯加長腳蟹龍蝦海鮮蒸氣刺身套餐$888

💥龍蝦湯蒸蛋配蟹肉💥
💥法國藍龍蝦💥

💥阿拉斯加長腳蟹💥
阿拉斯加長腳蟹又大又肥,食落去味道特出,好食到無法形容😋。

💥蘇格蘭刺身帶子💥
鮮帶子加上海草同西京豉醬,口感更是鮮美無比,味道好正!