2021-08-13 161 瀏覽
身為餃子控緊要周圍發掘下唔同餃子嘅新餐廳,依間係專門食尼泊爾momo嘅餃子店,連店員都係尼泊爾人黎嫁,望落都幾正宗🇳🇵**********<Hainanese Chicken Momo> $98見到依款海南雞飯momo覺得好特別,無諗過可以咁樣配搭,果然夠曬創新!餃子裏面包左海南雞同埋少量飯粒,最重要係沾埋薑蓉食,感覺唔係食緊餃子🤣**********<Kimichi Momo> $98Menu上仲有唔同嘅素餃,去迎合返唔同素食者嘅需要👍🏻依款momo嘅餃子皮會比較厚身,記得要趁熱食,如果唔係就會變硬!裏面就主要包左泡菜、素菜、蘑菇及粉絲,要注意味道係偏辣嫁🌶**********<Dynamite Prawn Roll> $118估唔到個捲餅比起momo更加有驚喜,黎到一定要叫prawn roll,個外皮似平時食kebab個種皮,再係上面打左隻蛋,餡料就係大量蔬菜絲同埋炸大蝦配cocktail sauce,隻蝦好爽口彈牙,成個配搭真係無得輸🤩同埋勁大份一定要兩個人share,每人食左半條都好飽🦐**********<Orange

<Hainanese Chicken Momo> $98

<Kimichi Momo> $98

<Dynamite Prawn Roll> $118

<Orange Blossom> $42
<House Lemonade> $42
飲品嘅選擇都好多,今次叫左兩款mocktails,Orange Blossom橙味明顯似fruit punch,而House Lemonade味道較酸好醒胃🍊🍋