6天前 0 瀏覽
Liberty Coffee & Wine已經開第三間分店啦!🥳之前已經成日去油麻地果間分店食嘢!估唔到今次開新分店喺佐敦,甘就更加方便我啦!💕佐敦分店限定 嘅新 Mocktail一定要試吓!🍸Sakura 一葉櫻 $68 🍸Summer Snow 夏雪 $68 - 兩杯Mocktail,分別以藍色同埋橙綠色為主體,層次感十足,除咗好飲之外,打卡仲係一流💛🍟阿拉斯加炸魚薯條$138- 有兩舊大大嘅魚柳,已經係份量十足,加上新鮮炸嘅薯條,夠脆又熱辣辣,而且一啲都唔油膩,唔覺唔覺就已經食曬!🍝櫻花蝦海膽扁意粉$158(佐敦分店限定)- 個醬汁好濃郁又係creamy,海膽好新鮮,成個意粉賣相夠靚又好食!🍰巴斯克開心果芝士蛋糕$88- 開心果芝士蛋糕好好味,而且蛋糕底系脆口嘅朱古力,唔係平時食開用餅碎整成嘅餅底,都算幾特別!👍

之前已經成日去油麻地果間分店食嘢!
估唔到今次開新分店喺佐敦,甘就更加方便我啦!💕

佐敦分店限定 嘅新 Mocktail一定要試吓!
🍸Sakura 一葉櫻 $68

🍸Summer Snow 夏雪 $68

🍟阿拉斯加炸魚薯條$138

🍝櫻花蝦海膽扁意粉$158
(佐敦分店限定)

🍰巴斯克開心果芝士蛋糕$88
2024-10-01