2022-11-23 17 瀏覽
上星期諗住去西九野餐,就喺佐敦呢間主打韓式肥嘟嘟三文治嘅小店買野食。😛 呢度嘅三文治有好多口味,好足料🥪 除咗肥嘟嘟三文治,仲有可麗餅、小食同飲品。 🥪日式燒汁雞扒肥嘟嘟三文治 $42三文治有好多款,仲可以揀全份或者半份。我就叫咗日式燒汁雞扒肥嘟嘟三文治🥪 雞扒好大塊,肉質夠嫩滑。餡料仲有生菜、紫椰菜、蕃茄同芝士,非常足料,拎去野餐食啱哂 ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و🦀日式蟹肉忌廉薯餅 $28忌廉薯餅熱辣辣,入面係滿滿嘅蟹肉忌廉,店主好細心剪開個蓋,可以keep住香脆。🧇君主可麗餅 $62 佢地嘅可麗餅都有好多款,我就叫咗呢款有Nutella 榛子醬、士多啤梨🍓、藍莓🫐、紅桑、芒果🥭、香蕉🍌、開心果嘅君主可麗餅,即叫即整,可麗餅皮薄煙韌,一定要試。(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)🍓Strawberry Latte $40Strawberry latte 嘅士多啤梨味好突出,溝埋牛奶一齊飲唔會太甜,值得一試。

🥪日式燒汁雞扒肥嘟嘟三文治 $42

🦀日式蟹肉忌廉薯餅 $28