今晚想又食雞煲又打邊爐,就黎到好耐冇去位於佐敦的大鍋口海鮮火鍋店,貪佢位置方便,又可以任飲任食,冇訂枱之下18:45 walk in 都入到枱,太好了因為呢度平時係好多人等位的🙈🙈先叫左個雞煲,一上枱香噴噴,味道食落好惹味,又唔會太辣,雞件都幾多下,店員仲話唔夠可以refill😆😆食完雞煲之後就打邊爐,叫左椰子滑雞湯底,好香椰子味😍😍佢啲打邊爐配料好多選擇,啲牛肉又真係幾新鮮幾好食,最緊要冇雪味。個人私心推介鮮蝦滑,墨魚滑,好彈牙爽口😋😋😋😋估唔到呢到連秋葵都有,真係好好👍👍飲品都好多選擇,主要係韓國飲品多,最好係有唔甜的罐裝茶🙊🙊呢到仲有雪糕任食,個朱古力雪糕好食呀,比我想像中個質地結實好多呀,仲有幾種配料可以加上個雪糕到,小朋友一定會好中意🥰🥰另外要大讚餐廳啲職員好有禮貌,同好細心🥰🥰

食完雞煲之後就打邊爐,叫左椰子滑雞湯底,好香椰子味😍😍

估唔到呢到連秋葵都有,真係好好👍👍

飲品都好多選擇,主要係韓國飲品多,最好係有唔甜的罐裝茶🙊🙊

另外要大讚餐廳啲職員好有禮貌,同好細心🥰🥰
  • 麻辣雞煲