2013-10-07 380 瀏覽
友人花心思找來此火窩店慶生辰。極度失望!由訂座開始,已感覺到另一邊冷漠態度。到步服務態度又是冷冰冰。講多句都蝕咁。收費$20/位嘅醬料清咗無refill心諗旨望食物質量啦,竟然同樣無驚喜-劣窩底:麻辣/酸菜豬肚 - 麻辣無料無味;另一邊像徴式有料亦無味!火窩料:墨魚滑 - 味道ok! 彈牙!不過首次見咁幼嘅器皿盛載菠菜芝士拼松露芝士意大利雲吞- menu 上有哂thumb up, 意為係有heart之作!點知出嚟係每款五粒既平均十蚊粒既意大利雲吞。又吾大體又吾好食松露海膽丸拼鵝肝墨魚丸- 又一推介之作。一款只有四粒,完全吾係個回事 虎蝦- 同様係menu 上有thumb up, 一碟五隻,睇見就知雪蝦,仲要煮完除殻後見霉OMG鵝腸- 嗜食友人都剩大半碟帶子- ok! 午餐肉/皇帝菜/蘿蔔/響鈴服務:叫加茶,四杯只加了一杯。全場全晚只有三枱食客(共8人)見咁無heart, 咪request放底一壺茶自己加。點知答我地無茶壺。最後都係自己攞佢個壺自飲自酌湯底都係自己動手加。一次都無主動觀察。眼見全店只有三人,廚房丨個樓面2個。隨咗上菜同埋單外,零接觸。出品速度緩慢。少有食物服務同樣轍底差劣

友人花心思找來此火窩店慶生辰。極度失望!
由訂座開始,已感覺到另一邊冷漠態度。
到步服務態度又是冷冰冰。講多句都蝕咁。
收費$20/位嘅醬料清咗無refill
心諗旨望食物質量啦,竟然同樣無驚喜-劣
火窩料:
墨魚滑 - 味道ok! 彈牙!不過首次見咁幼嘅器皿盛載
鵝腸- 嗜食友人都剩大半碟
帶子- ok!
午餐肉/皇帝菜/蘿蔔/響鈴

服務:
叫加茶,四杯只加了一杯。
湯底都係自己動手加。一次都無主動觀察。
少有食物服務同樣轍底差劣。完全感受吾到該店係有做生意嘅心。價格同食物質素完全不符。
平均$250/ 位