2017-08-05 210 瀏覽
一般食放題都係為求飽飽 對於質素要求會無咁高。不過今次超出預期,既又係多元化又有食物質素👍🏻【烤芝士元貝】除了放題個D選擇仲可以額外單點 $98就有4隻大大元貝。加埋一大堆芝士,燒起來味道十分不錯。食落有厚厚元貝加上軟綿綿的芝士,多重感覺,更加鮮甜。【鮑魚】$98同樣4隻。芝士加上鮑魚也是一個不錯的配搭。咬口十足,靭性十足。【烤LA牛排骨】呢個係入門版最容易燒得好嘅牛排骨。味道同口感好夾我D口味。【烤牛肋骨肉】相對其他鋪頭 會比較軟身 容易咬【烤梅頭肉】識燒烤肉一定會燒多汁嘅豬肉 又唔怕燒焦 而且十分爽口【韓式拉麵】有丁點辣 幾香囗 麵質幾好 加埋牛排骨的油份就超正【烤雞肉】都幾好味 夾係生菜到一樣可以【烤煙鴨胸】比較特別的選擇 雖然無咩調味 但味道幾豐富 而且油份含量超過預期 正正 【海鮮拼盤】有蠔,有扇貝,有蝦 外表幾新鮮size都幾好 飲品都係任揀 大多是韓式嘅飲品 或多或少有啲甜
一般食放題都係為求飽飽 對於質素要求會無咁高。
不過今次超出預期,既又係多元化又有食物質素👍🏻

【烤牛肋骨肉】相對其他鋪頭 會比較軟身 容易咬

【烤雞肉】都幾好味 夾係生菜到一樣可以
【海鮮拼盤】有蠔,有扇貝,有蝦 外表幾新鮮size都幾好

飲品都係任揀 大多是韓式嘅飲品 或多或少有啲甜