築間幸福鍋物

JHUJIAN hotpot
2024-11-08 1564 瀏覽
15分鐘只可以落一次單,我地6個人叫左5份牛,最後只黎一碟,咁我地就以為冇落到/落幾多都係只會黎一碟啦所以我地就追問員工有冇落單。員工話依家係繁忙時間,出唔切,所以叫我地時間一到就再叫。首先澄清返啦,成間野係得7枱人架咋,佢地竟然話係繁忙時間,叫人加湯叫左幾次都冇加,追佢加,佢明明著住制服但同我講佢收左工架喇叫我搵第二個,最後咩人都搵唔到,湯係自己加既。咁我地一直冇野黎,食唔飽咪再叫囉。結果到最後得返20分鐘唔夠佢突然一次上好多碟,搞到我地最後食唔哂,個金髮眼鏡女店員竟然話食剩每100g要收200蚊。我同佢解釋返件事佢唔聽,仲要態度超級差想唔比我地走咁,我就問返佢依家係咪報警先解決到,佢竟然叫我報,話自己去叫店長。結果最後真係報左警,個店長先聽完件事道歉話岩岩轉放題冇幾耐唔知會咁,自己員工培訓冇做好, 又話個金髮眼鏡女店員岩岩出黎做野唔識只係識跟公司規矩,但係真係勁癲囉明明係間野自己錯,仲要唔聽人解釋又態度差到爆。其實都唔止係我地咁,隔離枱5個男仔叫完牛都係唔黎,聽到佢地傾緊一陣去食m記,有個男仔仲慘到話自己冇食因為得幾塊唔夠分唔好意思食。真係唔明係放題定乞食,自己d野唔黎怪個客叫野,

員工話依家係繁忙時間,出唔切,所以叫我地時間一到就再叫。

真係唔明係放題定乞食,自己d野唔黎怪個客叫野,一係唔黎,一係最後一次上勁多碟唔知想點。

真係從來未食過一間咁離譜,員工態度又差成咁既餐廳。
2024-11-07