依家室內釣蝦場係我瑜伽教室樓下, 終於上星期一上完核心訓練拉左男朋友陪我玩左兩個鍾🤭大概$140一個鍾~新手既話工作人員會同你上5分鍾教學😆好彩當日我側邊有另一個蝦場老闆黎左玩,好好人咁指導我同男朋友~所以我地兩個初哥都有收穫!! 個人覺得比教難掌握既係用手腕力令隻蝦上釣個個力度😂夠鍾就會有staff黎幫你收走釣到既蝦去廚房煮, 可以選擇白灼/燒烤~ 同男朋友個日揀左燒烤, 即釣即整既關係,所以等候時間稍長,不過食個陣真係好有驚喜~ 除左啖啖肉..蝦頭仲有勁多蝦膏😍除左食自己釣上黎既蝦外,場內仲有額外Menu~海老斷魂拉麵(個湯濃度岩岩好)同叉燒醬油拉麵(同學話有少少咸左d, 但整體唔錯),各$108~都合理既👍👍👍場外提示: 釣蝦人士話依個蝦場老闆係佛心~ 蝦池既蝦量比一般多,仲要整體潔淨程度都好好~