2021-05-28
呢個世代 不食人間煙火既人會被排斥所以我都係食喇 仲要大大啖咁食😋🙌🏻◼️◻️意式鮮青口·周打忌廉◻️◼️黎到係熱辣辣出晒煙🥰🥰青口大大隻好鮮味🤤周打忌廉較稀身似湯,不自覺飲左幾啖😝仲有好多菇菇、魷魚、蝦仔及蘆筍!好豐富好足料😋三舊蒜蓉包焗得勁香脆,沾沾忌廉湯,放舊青口一齊食,更覺鮮味🤩◻️◼️燒烤醬烤豬肋骨配炸洋蔥圈◼️◻️Wow我好鍾意食ribs😍百幾蚊咁大條真心抵!面頭勁量燒烤醬,初頭仲驚會太濃味!好彩調味恰到好處👏🏻 啖啖肉食得好滋味!我一個人食左11舊,怕肥既同時都好佩服自己🤗我認為炸洋蔥圈比起炸薯條更有誠意🤩香脆無比!份量都好多,我仲想當手鈪咁玩👉🏻👈🏻🤣不過唔應該玩食物既!◼️◻️心太軟朱古力蛋糕配雲呢拿雪糕◻️◼️🎵你總是心太軟~心太軟🎶我一向麻麻地朱古力,偏偏心太軟呀brownie 就好喜歡❤️賣相已經好搶鏡!怕雪糕溶晒拿拿臨影完相就要郁手,一熱一凍帶來衝擊😳唔太甜係我最buy既!呢個真心非常喜歡😍食多個都得hahaha◻️◼️ Autumn ◼️◻️好少飲Mocktail🍹但呢杯有齊奇異果、酸橙、蘋果酸咪咪好易入口,岩晒熱辣辣既夏天☀️😚
呢個世代 不食人間煙火既人會被排斥
所以我都係食喇 仲要大大啖咁食😋🙌🏻